Breaking News
Home / Actualitate / Țigarete în valoare de aproximativ 1.500 lei confiscate de polițiști

Țigarete în valoare de aproximativ 1.500 lei confiscate de polițiști

La 06.10.2020, orele 08,20, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti a oprit pentru control pe DN2 pe raza localității Dărmăneşti, autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani din municipiul Fălticeni. În urma controlului efectuat, poliţiştii au identificat în portbagajul autoturismului o sacoşă cu mai multe sticle de alcool şi 200 de țigarete, pentru care bărbatul de 35 de ani a declarat că nu deţine documente de provenienţă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „contrabandă”, iar bunurile în valoare de aproximativ 600 lei au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

La 06.10.2020, orele 21:00, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a identificat într-o piaţă agroalimentară din localitate o femeie care deţinea 1073 de ţigarete de provenienţă extracomunitară pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „contrabandă”, iar bunurile în valoare de aproximativ 750 lei au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

COMITETUL NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ A APROBAT LISTA ȚĂRILOR DE RISC EPIDEMIOLOGIC RIDICAT PENTRU CARE SE INSTITUIE MĂSURA CARANTINEI ASUPRA PERSOANELOR CARE SOSESC ÎN ROMÂNIA

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 26.10.2020, Hotărârea numărul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.