Home / Actualitate / Vizita consulului general al Republicii Moldova, domnul Alexei Țurcan. Discuțiile au vizat sprijinirea deschiderii și funcționării unei secții de votare în incinta USV și dotarea acesteia cu logistica tehnică specifică pentru alegerile prezidențiale din Republica Moldova

Vizita consulului general al Republicii Moldova, domnul Alexei Țurcan. Discuțiile au vizat sprijinirea deschiderii și funcționării unei secții de votare în incinta USV și dotarea acesteia cu logistica tehnică specifică pentru alegerile prezidențiale din Republica Moldova

Astăzi, 8 octombrie 2020, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a primit vizita consulului general al Republicii Moldova, domnul Alexei Țurcan.

Discuțiile au vizat sprijinirea deschiderii și funcționării unei secții de votare în municipiul Suceava – incinta Universității Ștefan cel Mare, și dotarea acesteia cu logistica tehnică specifică pentru alegerile prezidențiale din Republica Moldova, care vor avea loc în data de 1 noiembrie 2020 (eventual 15 noiembrie – turul II).

Ca urmare a demersurilor inițiate de Instituția Prefectului-județul Suceava, Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava va pune la dispoziție spațiul necesar pentru amenajarea unei secții de votare, spațiu care a fost folosit și la scrutinele electorale anterioare și care poate asigura condițiile de protecție pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei, iar Primăria Municipiului Suceava va asigura logistica necesară.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Transporta material lemnos fără aviz de însoțire valabil

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, un echipaj de jandarmerie a depistat pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.