Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 07.10.2020, în jurul orei 09:15, în timp ce conducea autoturismul pe Bd. Bucovina din orașul Gura Humorului, un bărbat de 21 de ani din comuna Pârteştii de Jos nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulație intrând în coliziune laterală stânga față cu autoturismul condus de o femeie de 20 de ani din comuna Capu Câmpului, care la rândul ei nu s-a asigurat corespunzător la ieșirea dintr-un rând de vehicule staționate cu intenția să se încadreze pe banda numărul 1 de circulație la ieșirea din parcarea unei societăţi comerciale, în aceeaşi direcţie de mers. Din accident a rezultat rănirea unei femei de 32 de ani din comuna Păltinoasa, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 21 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 07.10.2020, în jurul orei 11:05, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 178 C din comuna Bilca, la intersecţia cu strada Nicolae Labiș, o localnică de 71 de ani a schimbat direcția de mers spre stânga, fără a semnaliza această manevră și fără a se asigura corespunzător, moment în care a fost acroșată din spate de autoturismul condus de o localnică de 45 de ani. Din impact a rezultat rănirea biciclistei, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 07.10.2020, ora 15.40, în timp ce conducea autoturismul pe DN29A, între localitățile Călugăreni și Șerbănești, un bărbat de 28 de ani din judeţul Botoşani nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a rulat pe terenurile din proximitatea drumului național și a intrat în coliziune cu o clădire abandonată. Din impact a rezultat rănirea unui bărbat de 42 de ani din judeţul Botoşani, pasager în autoturism, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La 07.10.2020, ora 16.19, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Obcinilor din municipiul Suceava, un bărbat de 40 de ani din comuna Fundu Moldovei a surprins şi accidentat o minoră de 14 ani, angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător. Din accident a rezultat rănirea minorei, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 07.10.2020, în jurul orei 20.00, în timp ce conducea autoturismul pe D.C. 32 pe raza comunei Vatra Moldoviței, un localnic de 20 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în coliziune cu gardul împrejmuitor al curții unui imobil, după care, autoturismul a fost proiectat într-un autoturism parcat în faţa imobilului. În urma impactului conducătorul a fost rănit, fiind transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 22.10.2020, la ora 08:57, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.