Breaking News
Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 08.10.2020, în jurul orelor 06.00, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului a oprit pentru control pe strada Piaţa Republicii din localitate autoturismul condus de un bărbat de 24 de ani din oraşul Frasin, care a efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers prin viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu ce separă cele două sensuri de mers. Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 24 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluţionat procedural.

La 08.10.2020, în jurul orelor 23.45, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Calea Unirii din localitate, autoturismul condus de un localnic de 35 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

COMITETUL NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ A APROBAT LISTA ȚĂRILOR DE RISC EPIDEMIOLOGIC RIDICAT PENTRU CARE SE INSTITUIE MĂSURA CARANTINEI ASUPRA PERSOANELOR CARE SOSESC ÎN ROMÂNIA

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 26.10.2020, Hotărârea numărul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.