Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 10.10.2020, ora 07.30, un bărbat de 45 ani, din com. Maxineni, jud. Brăila, în timp ce conducea autoturismul pe D.J 208F, pe raza localității Gulia, pe direcția Probota către Dolhasca, într-o curbă la stânga și în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în șanțul din stânga având în vedere direcția de deplasare. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, conucătorul auto și doi pasageri de 18 și 73 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La 10.10.2020, orele 10.25, un bărbat de 66 ani, din com. Putna, a condus autoturismul pe DN 2H, în localitatea Vicovu de Jos, având direcția de deplasare dinspre centrul localității spre municipiul Rădăuți. La un moment dat șoferul a oprit autoturismul pentru a permite coborârea a două persoane, după care s-a pus în mișcare și a intenționat să efectueze manevra de întoarcere fără a se asigura corespunzător, situație în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o femeie de 25 de ani, din comuna Straja, care efectua manevra de depășire. Ambele autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a tinerei de 25 de ani și a unui pasager în vârstă de 19 ani din mașina condusă de aceasta.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest la locul accidentului, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri. Ulterior li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La 10.10.2020, ora 09.56, polițiștii SPR 9 Șcheia au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că o persoană este căzută în șanț, pe raza sat Zaharești, comuna Stroiești. La fața locului a fost identificat un bărbat de 48 de ani, căruia i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind sancționat contravențional conform HG 1391/2006.

S-a discutat cu martori oculari care au declarat că l-au observat pe bărbat deplasându-se pe o bicicletă pe drumul comunal, din fața locuinței lor, în mod sinuos, sub influența alcoolului, iar până la momentul căderii de pe bicicletă, prin zonă, nu a trecut niciun autovehicul.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 22.10.2020, la ora 08:57, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.