Home / Actualitate / Foto: Aproximativ 50 metri pătrați din acoperiș, elemente de tâmplărie și materiale textile au ars, în urma unui incendiu la o casă de locuit din comuna Baia

Foto: Aproximativ 50 metri pătrați din acoperiș, elemente de tâmplărie și materiale textile au ars, în urma unui incendiu la o casă de locuit din comuna Baia

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Baia și Cornu Luncii, au intervenit duminică, ora anunțării 112 – 13:12, cu 4 autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Baia.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul locuinței și în interiorul acesteia, cu pericol de propagare la întreaga construcție, dar și la alte două case de locuit, aflate în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 16:45.

Au ars aproximativ 50 metri pătrați din acoperiș, elemente de tâmplărie și materiale textile. S-au degradat pereții portanți ai locuinței. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, precum și cele două locuințe învecinate.

Foto:

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Transporta material lemnos fără aviz de însoțire valabil

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, un echipaj de jandarmerie a depistat pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.