Eveniment rutier cercetat de polițiști

La 13.10.2020, ora 16.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuți, din oraşul Vicovu de Sus, un localnic de 17 ani într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în decorul de pe partea dreaptă a sensului de mers, distrugând un stâlp și mai multe plase de gard. Imediat după impact conducătorul auto a plecat de la fața locului la domiciliul său, fiind identificat ulterior de către poliţişti.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea a două persoane, pasageri în autoturism, care au fost transportate cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânărul de 17 ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „părăsirea locului accidentului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , „furt în scop de folosință” „vătămarea corporală din culpă”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Hoț trimis 3 ani și 8 luni la pușcărie

Poliția Municipiului Rădăuți a primit spre executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.