Home / Actualitate / Foto: Un băiețel în vârstă de patru ani din Bunești, dat dispărut, a fost găsit la patru kilometri și jumătate depărtare de casă, după o amplă acțiune de căutare

Foto: Un băiețel în vârstă de patru ani din Bunești, dat dispărut, a fost găsit la patru kilometri și jumătate depărtare de casă, după o amplă acțiune de căutare

In aceasta seara, în jurul orei 19.10 Politia Municipiului Suceava a fost sesizata cu privire la faptul ca un minor in varsta de 4 ani din comuna Bunesti a disparut in conditii suspecte.

S-a stabilit faptul ca minorul a plecat in jurul orei 16.00 la o familie invecinata însoțit de 2 căței. Ulterior, mama acestuia, observând ca temperaturile scad a vrut sa ii duca un articol vestimentar, in acel moment constatand ca nu se afla la familia respectiva. Inițial familia minorului a făcut verificari in zona, insa, ulterior, a sesizat politia. In regim de urgenta s-a constituit grupa de coordonare la nivelul Politiei Municipiului Suceava in baza Dispozitiei nr. 44/2007 fiind cooptate forte suplimentare pentru cautari. In zonă, unde exista și lanuri de porumb au fost deplasati 18 politisti, sprijiniți de 4 jandarmi. La fata locului a fost deplasat si echipaj cu camera de temoviziune din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și grupele de câini de urmă, autoritățile locale implicând si voluntari.

In jurul orei 21.10 un echipaj de politie din cadrul Sectiei de Poliție Rurala Scheia l-a identificat pe minor in zona Moara Nica, la aproximativ 4,5 km de locul dispariției. Minorul este intr-o stare psihico-fizica buna și urmează sa fie evaluat medical. Multumim tuturor celor care s-au implicat în soluționarea acestui caz.

Bogdănel e acasă. Pompierii SMURD  l-au monitorizat și l-au învelit într-o folie izotermă până când a ajuns acasă. În afară de o ușoară hipotermie (avea mânuțele și piciorușele înghețate, fiindcă s-a udat tot), starea lui era bună. Paramedicii i-au schimbat hăinuțele și l-au băgat în pat, nu înainte ca micuțul să mănânce, pentru că era înfometat, sărăcuțul.

Foto:

 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 22.10.2020, la ora 08:57, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.