Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 14.10.2020, orele 11:40, o patrulă din cadrul Poliției orașului Frasin a oprit pentru control pe DC 31 din direcția Negrileasa către Stulpicani autoturismul condus de un localnic de 31 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică , conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,16 mg alcool pur în aerul expirat după care, la spital i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 14.10.2020, orele 15:45, o patrulă din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului a oprit pentru control pe DJ 209l pe raza localității Pârteștii de Sus, motoscuterul condus de un localnic de 14 ani. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, minorul de 14 ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 14.10.2020, în jurul orelor 21:09, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că, pe bld 1 Mai din localitate a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto pare a fi sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe bld 9 Mai din municipiul Suceava, un localnic de 34 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o femeie de 23 de ani din comuna Udeşti. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatului de 34 de ani i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul de 34 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 14.10.2020, orele 23:41, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control pe raza localității Salcea autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani din comuna Dumbrăveni, înregistrat de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce rula cu viteza de 93 km/h pe un sector de drum unde limita legală este de 50 km/h (+43 km/h), motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 45 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto/Video : Un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă și a întrat în coliziune cu un arbore, în zona pădurii din Ilișești

În această dimineață, în zona pădurii din Ilișești, a avut loc un accident rutier. Un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.