Evenimente rutiere cercetate de polițiști

În ziua de 14.10.2020, în jurul orelor 12:00, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 17 în afara localităţii Păltinoasa, un bărbat de 57 de ani din comuna Stulpicani nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, întrând în coliziune faţă-spate cu acesta. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, un bărbat de 32 de ani din oraşul Gura Humorului şi a unui bărbat, pasager în acelaşi autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 14.10.2020, în jurul orelor 16.20, în timp ce conducea autoturismul pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, la o trecere de pietoni, a oprit, s-a asigurat, după care s-a pus în mișcare, moment în care, în fața autoturismului, imediat după trecerea de pietoni, a surprins și accidentat un localnic de 14 ani, angajat în traversarea străzii fără a se asigura și fără a coborî de pe bicicletă. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 14.10.2020, în jurul orelor 19.41, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 din direcția Suceava – Siret, la intrare în localitatea Siret, un bărbat de 44 de ani din oraşul Siret a fost surprins de apariţia pe partea carosabilă a unei persoane de sex masculin, pe care nu a putut-o evita, accidentând-o. Din accident a rezultat decesul pietonului, un bărbat de 36 de ani din comuna Zamostea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto/Video : Un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă și a întrat în coliziune cu un arbore, în zona pădurii din Ilișești

În această dimineață, în zona pădurii din Ilișești, a avut loc un accident rutier. Un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.