Solicitare către A.N.R.S.P.S. pentru 10 construcții ușoare din elemente modulate, elemente de cazarmament ce vor fi destinate organizării punctelor de triaj al populaţiei afectate, care se va prezenta pentru acordarea asistenței specializate în unitățile sanitare din județ, respectiv gestionarea situației medicale din Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare”

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat astăzi ora 14:00, în ședintă extraordinară, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava.
Subiectele puse în discuție pe ordinea de zi au fost:

1. Reanalizarea scenariilor de funcționare ale unităților de învățământ din județul Suceava, începând cu data de 26.10.2020, având în vedere statisticile epidemiologice elaborate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava.
2. Stabilirea unui set unitar de măsuri pentru toate unitățile administrativ-teritoriale din județul Suceava, în vederea reducerii riscului epidemiologic generat de pandemia de Covid-19, având în vedere incidența cazurilor pozitive la mia de locuitori, stabilită de către Direcția de Sănătate Publică Suceava. Prezentarea evaluărilor privind riscul răspândirii virusului SARS-COV-2 în unitățile administrativ teritoriale în cadrul cărora incidența cazurilor pozitive este mai mare de 3 la mia de locuitori, în vederea instituirii măsurii de carantină zonală.
3. Analizarea și dispunerea unor măsuri având în vedere adresele Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, cu privire la dinamica în creștere a cazurilor prezente în cadrul unității sanitare anterior menționate.
4. Oportunitatea scoaterii de la rezervele de stat, cu titlu gratuit, a unor cantități de cosntrucții modulare și articole de cazarmament, necesare organizării punctelor de triaj observațional/medical la nivelul județului Suceava.

Luând în considerare situația prezentată de către D.S.P. Suceava, propunerile fundamentate ale specialiștilor epidemiologi din cadrul structurii de sănătate publică, statisticile zilnice privind incidența cazurilor pozitive Covid-19 la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale din județul Suceava la mia de locuitori, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârile nr.50 – 52 din data de 23.10.2020.
Prin Hotărârea nr.50/23.10.2020 a C.J.S.U. s-au adoptat modificările scenariilor de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județul Suceava, conform propunerilor formulate de consiliile de administrație ale unităților școlare din județul Suceava, avizate de ISJ Suceava și DSP Suceava, pentru săptămâna 26 – 30 octombrie 2020(conform anexei pe care o atașăm la prezentul comunicat).

Prin Hotărârea nr.51/23.10.2020 a C.J.S.U. s-au adoptat o serie de măsuri de diminuare a impactului de risc la nivelul orașului Broșteni, comunele Ciocănești și Frătătuții Vechi unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este între 1,5 – 3 la mia de locuitori, măsuri prevăzute de către H.G. nr. 856/2020.

În localităţile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 şi mai mică sau egală de 3/1.000 de locuitori se aplică următoarele restricţii coresăpunzătoare acestei rate de infectare:

  • desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului;
    activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6:00—23:00;
  • activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului;
    purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spațiile publice deschise, cum ar fi piețele, târgurile, zonele de așteptare (stații de autobuz, peroane și altele asemenea), falezele, zonele în care se desfășoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, zonele pietonale comerciale și în proximitatea instituțiilor de învățământ până la o distanță de 50 m de intrarea în perimetrul școlii.

Prin Hotărârea nr.52/23.10.2020 a C.J.S.U, s-a solicitat Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, cu titlu gratuit, 10 construcții ușoare din elemente modulate, 10 radiatoare electrice și elemente de cazarmament (paturi, saltele, pături, cearșafuri). Acestea vor fi destinate organizării punctelor de triaj observațional/epidemiologic al populaţiei afectate, care se va prezenta pentru acordarea asistenței specializate în unitățile sanitare din județ, respectiv gestionarea situației medicale din Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare”.
Astfel, discuțiile avute cu managerii unităților medicale din județ, a relevat că în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei Covid-19, în scopul asigurării măsurilor de ajutorare a populației afectate de virusul SARS-COV-2 și facilitării accesului acestora la unitățile spitalicești, este obligatoriu organizarea și efectuarea triajului observațional/epidemiologic al pacienților la punctele de intrare în aceste instituții, în condiții de calitate pentru beneficiarul final, cetățeanul. Triajul observațional este o activitate necesar a fi desfășurată continuu, cu responsabilitate, indiferent de condițiile de timp și anotimp, mai ales în contextul creșterii numărului de cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2 din ultima perioadă.

De asemenea, având în vedere numărul crescut al cazurilor confirmate cu virusul SARS-COV-2 în rândul elevilor din Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, la solicitarea comandantului unității, colonel dr. Aurelian-Romeo Popovici, se impune luarea unor măsuri pentru gestionarea situației medicale din colegiu, în lipsa unui spațiu adecvat pentru izolarea unui număr de 16 elevi infectați, aflați în izolare la infirmeria unității.
În aceste condiţii, cu sprijinul lt.colonel Florin Crăciun, șeful Serviciului Teritorial pentru Probleme Speciale Suceava, în ședința extraordinară de azi s-a hotărât intervenţia în cadrul instituțiilor implicate direct în lupta contra virusului și ajutorarea populației afectate de pandemie, având drept scop prevenirea și limitarea stării potenţiale generatoare de situaţie de urgenţă, prin solicitarea acordării ajutoarelor de urgenţă.

Pentru intervenţia operativă în vederea protecției populației și asigurarea continuă a asistenței medicale, având în vedere condiţiile meteorologice specifice sezonului rece, s-a solicitat scoaterea de la rezervele de stat, cu titlu gratuit, a cantității de 10 construcții ușoare din elemente modulate, 10 radiatoare electrice și elemente de cazarmament (paturi, saltele, pături, cearșafuri). Acestea vor fi destinate organizării punctelor de triaj observațional/epidemiologic al populaţiei afectate, care se va prezenta pentru acordarea asistenței specializate în unitățile sanitare din județ, respectiv gestionarea situației medicale din Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare”.
Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgență Suceava, prin grija Instituției Prefectului județului Suceava îşi asumă întreaga responsabilitate pentru cantităţile solicitate a fi scoase din rezerva de stat, la stabilirea acestora avându-se în vedere solicitările conducătorilor unităților spitalicești și ale comandantului Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare”.

După încetarea efectelor pandemiei, produsele rămân la dispoziţia Comitetului Judeţean pentru Situații de Urgență, urmând a fi folosite pentru protecţia populaţiei, în cazul apariţiei altor situaţii de urgenţă pe raza judeţului Suceava, cu menţinerea destinaţiei produselor acordate ca ajutor umanitar intern de urgenţă, cu titlu gratuit, din rezervele de stat.

 

Nr. crt.

Denumire unitate de învățământ (PJ)

Scenariul stabilit în consiliile

de administrație

Observații

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “IOAN BĂNCESCU” ADÂNCATA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “LUCA ARBURE” ARBORE

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “NICOLAE STOLERU” BAIA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 3 BAIA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BAINEȚ

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BĂIȘEȘTI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BĂLĂCEANA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BĂLCĂUȚI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIHAI EMINESCU” BĂNEȘTI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BERCHIȘEȘTI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “GEORGE TOFAN” BILCA

Scenariu verde S1

LICEUL TEHNOLOGIC SPECIAL BIVOLARIE

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BIVOLARIE

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 BOGDĂNEȘTI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “VASILE TOMEGEA” BOROAIA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BOSANCI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BOTOȘANA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BREAZA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BRODINA

Scenariu verde S1

LICEUL TEHNOLOGIC “NICOLAI NANU” BROȘTENI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BUCȘOAIA

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BUDENI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ARTUR GOROVEI” BUNEȘTI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ BURLA

Scenariu verde S1

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL ”STEJĂRELUL” CAJVANA

Scenariu verde S1

LICEUL TEHNOLOGIC ”ȘTEFAN CEL MARE” CAJVANA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ CALAFINDEȘTI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ION BARBIR” CAPU CÂMPULUI

Scenariu verde S1

CENTRUL DE STUDII “ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT – BUCOVINA” CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Scenariu roșu S3

CLUBUL COPIILOR CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Scenariu roșu S3

COLEGIUL NAȚIONAL “DRAGOȘ VODĂ” CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Scenariu roșu S3

COLEGIUL NAȚIONAL MILITAR “ȘTEFAN CEL MARE” CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Scenariu roșu S3

COLEGIUL SILVIC “BUCOVINA” CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Scenariu roșu S3

LICEUL TEHNOLOGIC NR. 1 CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “BOGDAN VODĂ” CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “GEORGE VOEVIDCA” CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “TEODOR V. ȘTEFANELLI” CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Scenariu roșu S3

ȘCOALA PROFESIONALĂ SPECIALĂ CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ȘTEFAN CEL MARE” CÂRLIBABA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ CIOCĂNEȘTI

Scenariul galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ CIPRIAN PORUMBESCU

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “VORNICU SIMION TĂUTU” COMĂNEȘTI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “CONSTANTIN BLĂNARU” CORNU LUNCII

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ COROCĂIEȘTI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ COȘNA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ CRUCEA

Scenariu verde S1

LICEUL TEHNOLOGIC “OLTEA DOAMNA” DOLHASCA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “HATMANUL ȘENDREA” DOLHEȘTII MARI

Scenariu verde S1

LICEUL TEHNOLOGIC DORNA CANDRENILOR

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ DORNA ARINI

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ DORNEȘTI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ DRĂGOIEȘTI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “LUCA GAVRIL” DRĂGUȘENI

Scenariu verde S1

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL “DUMBRAVA MINUNATĂ” DUMBRĂVENI

Scenariu verde S1

LICEUL TEHNOLOGIC “MIHAI EMINESCU” DUMBRĂVENI

Scenariu galben S2

CLUBUL COPIILOR FĂLTICENI

Scenariu galben S2

COLEGIUL NAȚIONAL “NICU GANE” FĂLTICENI

Scenariu galben S2

COLEGIUL TEHNIC “MIHAI BĂCESCU” FĂLTICENI

Scenariu galben S2

COLEGIUL “VASILE LOVINESCU” FĂLTICENI

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL “VOINICELUL” FĂLTICENI

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT “PINOCCHIO” FĂLTICENI

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA SPECIALĂ FĂLTICENI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ALEXANDRU IOAN CUZA” FĂLTICENI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “IOAN CIUREA” FĂLTICENI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ION IRIMESCU” FĂLTICENI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIHAIL SADOVEANU” FĂLTICENI

Scenariu galben S2

ȘCOALA POSTLICEALĂ F.E.G. EDUCATION FĂLTICENI

Scenariu galben S2

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ ”CENTRUL DE STUDII EUROPEAN” FĂLTICENI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ION MUCELEANU” FÂNTÂNA MARE

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “IRACLIE PORUMBESCU” FRĂTĂUȚII NOI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ FRĂTĂUȚII VECHI

Scenariu mixt,

Scenariu galben S2 și roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ION ȘUHANE” FRUMOSU

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “DIMITRIE GUSTI” FUNDU MOLDOVEI

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ GĂINEȘTI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “SAMSON BODNĂRESCU” GĂLĂNEȘTI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “PAHOMIE C. VASILIU” GRĂMEȘTI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIHAIL SADOVEANU” GRĂNICEȘTI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ GULIA

Scenariu verde S1

CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ “SF. ANDREI” GURA HUMORULUI

Scenariu roșu S3

CLUBUL COPIILOR GURA HUMORULUI

Scenariu roșu S3

CLUBUL SPORTIV ȘCOLAR GURA HUMORULUI

Scenariu roșu S3

COLEGIUL “ALEXANDRU CEL BUN” GURA HUMORULUI

Scenariu roșu S3

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL “LUMEA COPILĂRIEI” GURA HUMORULUI

Scenariu roșu S3

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT “CĂSUȚA PITICILOR” GURA HUMORULUI

Scenariu roșu S3

GRĂDINIȚA ”PARADISUL PITICILOR” GURA HUMORULUI

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 GURA HUMORULUI

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “PETRU COMARNESCU” GURA HUMORULUI

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “TEODOR BALAN” GURA HUMORULUI

Scenariu roșu S3

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „MEDICA STUDIUM” GURA HUMORULUI

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIHAI HALUNGA” HĂNȚEȘTI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ HÂRTOP

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “I.G.SBIERA” HORODNIC DE JOS

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “IULIAN VESPER” HORODNIC DE SUS

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”MARIA CANTACUZINO” HORODNICENI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “LIVIU SUHAR” IACOBENI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 IASLOVĂȚ

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2 IASLOVĂȚ

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “SIMION FLOREA MARIAN” ILIȘEȘTI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ IPOTEȘTI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ION AFLOREI” IZVOARELE SUCEVEI

Scenariu verde S1

LICEUL TEHNOLOGIC “IORGU VÎRNAV LITEANU” LITENI

Scenariu verde S1

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT MARGINEA

Scenariu verde S1

LICEUL TEHNOLOGIC “VASILE GHERASIM” MARGINEA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2 MARGINEA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 3 MARGINEA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “NICOLAE LABIȘ” MĂLINI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ MĂRIȚEI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ MILIȘĂUȚI

Scenariul mixt,

Scenariu galben S2 și roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ MITOCU DRAGOMIRNEI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ MOARA NICĂ

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ MOLDOVA SULIȚA

Scenariu verde S1

LICEUL TEHNOLOGIC “VASILE COCEA” MOLDOVIȚA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NEAGRA ȘARULUI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ONICENI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ OSTRA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PANACI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PĂLTINOASA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “CONSTANTIN MORARIU” PĂTRĂUȚI

Scenariu verde S1

LICEUL TEHNOLOGIC “NICANOR MOROȘAN” PÂRTESTII DE JOS

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PÂRTEȘTII DE SUS

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “CONSTANTIN TOMESCU” PLEȘEȘTI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „CRISTOFOR SIMIONESCU” PLOPENI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “KRYSTYNA BOCHENEK” POIANA MICULUI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ POIANA STAMPEI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ POIENI SOLCA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ POJORÂTA

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ PREUTEȘTI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MITROPOLIT IACOB PUTNEANUL” PUTNA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ION LOVINESCU” RĂDĂȘENI

Scenariu verde S1

CLUBUL COPIILOR RĂDĂUȚI

Scenariu mixt,

Scenariu galben S2 și roșu S3

CLUBUL SPORTIV ȘCOLAR RĂDĂUȚI

Scenariu galben S2

COLEGIUL “ANDRONIC MOTRESCU” RĂDĂUȚI

Scenariu galben S2

COLEGIUL NAȚIONAL “EUDOXIU HURMUZACHI” RĂDĂUȚI

Scenariu galben S2

COLEGIUL TEHNIC RĂDĂUȚI

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ”GRĂDINIȚA MAGICĂ” RĂDĂUȚI

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT “MICUL PRINȚ” RĂDĂUȚI

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT “PRICHINDELUL” RĂDĂUȚI

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA “SF.MARIA” RĂDĂUȚI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “BOGDAN VODĂ” RĂDĂUȚI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”DIMITRIE CANTEMIR” RĂDĂUȚI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “GHEORGHE POPADIUC” RĂDĂUȚI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIHAI EMINESCU” RĂDĂUȚI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “REGINA ELISABETA” RĂDĂUȚI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ SPECIALĂ “SF. STELIAN” RĂDĂUȚI

Scenariu galben S2

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ CENTRUL DE STUDII “ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT” RĂDĂUȚI

Scenariul galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ RÂȘCA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ROTUNDA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ SADOVA

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „AURELIAN STANCIU” SALCEA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ SATU MARE

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ SIMINICEA

Scenariu galben S2

COLEGIUL TEHNIC „LAȚCU VODĂ” SIRET

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “PETRU MUȘAT” SIRET

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ALEXANDRU LĂPUȘNEANU” SLATINA

Scenariu verde S1

LICEUL TEHNOLOGIC “TOMȘA VODĂ” SOLCA

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “DIMITRIE ONCIUL” STRAJA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ STROIEȘTI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ STULPICANI

Scenariu verde S1

CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUZIVĂ SUCEAVA

Scenariu galben S2

COLEGIUL DE ARTĂ “CIPRIAN PORUMBESCU” SUCEAVA

Scenariu galben S2

COLEGIUL ECONOMIC “DIMITRIE CANTEMIR” SUCEAVA

Scenariu galben S2

COLEGIUL NAȚIONAL DE INFORMATICĂ “SPIRU HARET” SUCEAVA

Scenariu galben S2

COLEGIUL NAȚIONAL „MIHAI EMINESCU” SUCEAVA

Scenariu galben S2

COLEGIUL NAȚIONAL “PETRU RAREȘ” SUCEAVA

Scenariu galben S2

COLEGIUL NAȚIONAL “ȘTEFAN CEL MARE” SUCEAVA

Scenariu galben S2

COLEGIUL TEHNIC “ALEXANDRU IOAN CUZA” SUCEAVA

Scenariu galben S2

COLEGIUL TEHNIC DE INDUSTRIE ALIMENTARĂ SUCEAVA

Scenariu galben S2

COLEGIUL TEHNIC “PETRU MUȘAT” SUCEAVA

Scenariu galben S2

COLEGIUL TEHNIC “SAMUIL ISOPESCU” SUCEAVA

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL “OBCINI” SUCEAVA

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL ȘI PRELUNGIT ”TRIKI RIKI” SUCEAVA

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL “ȚĂNDĂRICĂ” SUCEAVA

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT „AȘCHIUȚĂ”SUCEAVA

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT “GULLIVER” SUCEAVA

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ”LA PITICUL VESEL” SUCEAVA

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ”MICUL PRINȚ” SUCEAVA

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT “PRICHINDEL” SUCEAVA

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT “1-2-3” SUCEAVA

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA “SAMARITEANUL” NR. 20 SUCEAVA

Scenariu galben S2

LICEUL CU PROGRAM SPORTIV SUCEAVA

Scenariu galben S2

LICEUL “NATANAEL” SUCEAVA

Scenariu galben S2

LICEUL TEHNOLOGIC “VIRGIL MADGEARU” SUCEAVA

Scenariu galben S2

LICEUL TEORETIC „FILADELFIA” SUCEAVA

Scenariu galben S2

PALATUL COPIILOR SUCEAVA

Scenariu galben S2

SEMINARUL TEOLOGIC LICEAL ORTODOX “MITROPOLITUL DOSOFTEI” SUCEAVA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “GRIGORE GHICA VOIEVOD” SUCEAVA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ION CREANGĂ” SUCEAVA

Scenariul galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “JEAN BART” SUCEAVA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIRON COSTIN” SUCEAVA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 SUCEAVA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 10 SUCEAVA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 3 SUCEAVA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 4 SUCEAVA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 6 SUCEAVA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 8 SUCEAVA

Scenariu galben S2

ȘCOALA POSTLICEALĂ F.E.G. EDUCATION – FILIALA SUCEAVA

Scenariu galben S2

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ CENTRUL DE STUDII “ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT” SUCEAVA

Scenariu galben S2

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ SUCEAVA

Scenariu galben S2

ȘCOALA PRIMARĂ ”SFÂNTUL IOAN CEL NOU DE LA SUCEAVA” SUCEAVA

Scenariu verde S1

ȘCOALA “ROMÂNO-BRITANICĂ SUCEAVA” SUCEAVA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “DIMITRIE VATAMANIUC” SUCEVIȚA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “DIMITRIE PĂCURARIU” ȘCHEIA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ȘERBĂUȚI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ TODIREȘTI

Scenariu roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ACADEMICIAN H. MIHĂESCU” UDEȘTI

Scenariu mixt,

Scenariu verde S1 și roșu S3

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ULMA

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 VADU MOLDOVEI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ VALEA MOLDOVEI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “IORGU G. TOMA” VAMA

Scenariu verde S1

CLUBUL COPIILOR VATRA DORNEI

Scenariu galben S2

CLUBUL SPORTIV ȘCOLAR VATRA DORNEI

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL “CĂSUȚA POVEȘTILOR” VATRA DORNEI

Scenariu galben S2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT “ALBA CA ZĂPADA” VATRA DORNEI

Scenariu galben S2

LICEUL TEHNOLOGIC “VASILE DEAC” VATRA DORNEI

Scenariu galben S2

LICEUL TEORETIC ”ION LUCA” VATRA DORNEI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 VATRA DORNEI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2 VATRA DORNEI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 4 VATRA DORNEI

Scenariu galben S2

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ “ȚARA DE SUS” VATRA DORNEI

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ VATRA MOLDOVIȚEI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ VEREȘTI

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “IOAN VICOVEANU” VICOVU DE JOS

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2 VICOVU DE JOS

Scenariu verde S1

LICEUL TEHNOLOGIC “ION NISTOR” VICOVU DE SUS

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 VICOVU DE SUS

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2 VICOVU DE SUS

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 3 VICOVU DE SUS

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ VOITINEL

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”DR. SIMION ȘI METZIA HÎJ” VOLOVĂȚ

Scenariu verde S1

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ZAMOSTEA

Scenariu galben S2

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ZVORIȘTEA

Scenariu verde S1

 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Accidentul de la Arbore a fost soldat cu 29 de victime, dintre care 23 au necesitat transportul la unitatea spitalicească

În urma accidentului rutier petrecut pe raza localității Arbore, a rezultat vătămarea corporală a 23 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.