Tânăr de 19 ani din sat Măriței, amendat cu suma de 2000 lei pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu

La data de 24.10.2020, orele 16:10, lucrătorii SPR5 Dărmănești s-au deplasat la domiciliul unui tânăr de 19 ani, din sat Măriței, com. Dărmănești, persoană pentru care s-a instituit măsura carantinării la domiciliu în perioada 18-31.10.2020. Cu ocazia deplasării la domiciliul persoanei carantinate nu a fost identificată nicio persoană la adresă. Fiind apelat telefonic tânărul a relatat verbal că în data de 24.10.2020, în jurul orei 12:00 a plecat în interes personal pe raza orașului Salcea. Tânărul a fost sancționat contravențional cu suma de 2000 lei pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu.

Polițiștii recomandă încă o dată să evitați aglomerările de persoane și să vă protejați pe dumneavoastră și pe cei din jur.
Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca toți sa conștientizeze că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante.

Multumim tuturor celor care au înțeles că numai  împreună vom reuși să depășim această perioadă!

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Accidentul de la Arbore a fost soldat cu 29 de victime, dintre care 23 au necesitat transportul la unitatea spitalicească

În urma accidentului rutier petrecut pe raza localității Arbore, a rezultat vătămarea corporală a 23 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.