Foto: Incendiu la o gospodărie din comuna Pojorâta, în noaptea de sâmbătă spre duminică

Incendiu în localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pojorâta, au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică, ora anunțării la 112 – 03:19, cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Pojorâta.
La sosirea echipajelor, ardea acoperișul unor anexe, corp comun, cu pericol de propagare la casa de locuit și la o gospodărie învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 5:50.

Au ars: acoperișul bucătăriei de vară și al adăpostului de animale, pe o suprafață de aproximativ 80 mp, și circa 1000 kg de plante furajere. S-au degradat: o suprafață de 10 mp din fațada casei, pe o latură, sticla tâmplăriei și ușa de la intrare în locuință, precum și acoperișul magaziei pentru lemne.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat atât casa proprietarului, cât și locuința învecinată.

Foto:

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Din totalul celor 587 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 177 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 76 pacienți sunt în zona tampon și 334 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid)

Astăzi, 01.03.2021, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.