Home / Actualitate / Instituția Prefectului-județul Suceava face apel la cetățeni: să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile actelor normative în vigoare

Instituția Prefectului-județul Suceava face apel la cetățeni: să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile actelor normative în vigoare

Astăzi, 12.11.2020, ora 13.00, a avut loc o ședință de lucru, în format videoconferință, cu participarea Excelenței Sale, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a Prim – Ministrului Guvernului României, domnul Ludovic Orban și a Ministrului afacerilor Interne, domnul Ion – Marcel Vela. Pe plan local, la această ședință au participat: prefectul, subprefecții, șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne, respectiv ai Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră și Direcției de Sănătate Publică Suceava.

Subiectele discutate în cadrul ședinței de lucru au vizat aspecte legate de măsurile necesar a fi dispuse pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2.

În contextul epidemiologic actual, Instituția Prefectului-județul Suceava face apel la cetățeni să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile actelor normative în vigoare. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

              La 03.12.2020, ora 08.26, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municiupiului Rădăuţi a oprit pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.