Foto: Autoturism Tesla în valoare aproximativă de 52.000 de euro, căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit la Marginea, județul Suceava

Ieri, 12 noiembrie, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava-I.T.P.F. Sighetul Marmației cu sprijinul colegilor de la I.T.P.F. Iași au declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate.

Astfel, în jurul orei 21.00, la un imobil de pe raza localității Marginea, județul Suceava a fost identificat un autoturism marca Tesla, înmatriculat în Norvegia. După efectuarea verficărilor suplimentare a bazelor de date, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia.

Autoturismul, în valoare de 250.000 de lei, a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției. Polițiștii de frontieră efectuează cerecetări sub aspectul săvârșirii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

 

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.