Video: Locuința unui bătrân de 77 de ani mistuită de flăcări în satul Pîraie, comuna Mălini

În noaptea de joi spre vineri,in jurul orei 00.25, un incendiu devastator a avut loc la gospodăria unui bătrân de 77 de ani din satul Pîraie, comuna Mălini. Proprietarul, deși s-a autoevacuat, nu avea un mijloc de comunicare (telefon mobil) și nu a reușit să anunțe incendiul. Acesta a fost observat din depărtare de către un pompier voluntar din comuna Cornu Luncii, care, după ce a sunat la 112, s-a deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere.

Având în vedere gravitatea incendiului, ulterior au intervenit  Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Mălini și Cornu Luncii cu 5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea tuturor echipajelor, ardeau generalizat acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de 100 mp, bucătăria de vară, pe 20 mp, și adăpostul de animale, pe 150 mp. Au mai ars bunurile din interiorul clădirilor și din gospodărie (mobilier, electrocasnice, textile, circa 15 metri cubi lemn de foc și altele).

Incendiul a izbucnit din bucătăria de vară, unde dormea proprietarul, cel mai probabil din cauza efectului termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 4:35.

 

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un autoturism s-a răsturnat în localitatea Frătăuții Noi. În autoturism se aflau un bărbat și o adolescentă în vârstă 16 ani

Un autoturism s-a răsturnat în această seară pe raza localității Frătăuții Noi. La fața locului …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.