Sursa foto: ciao.ro
Sursa foto: ciao.ro

Actrița Draga Olteanu Matei a murit în această dimineață la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iași

După cum a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon din Iași, dr. Diana Cimpoescu, echipa medicală din cadrul spitalului a făcut toate eforturile să o trateze, însă din nefericire acesta a decedat marți înspre miercuri, la ora 02:11.

Regretata actriță a teatrului românesc avea 87 de ani, a jucat în 90 de filme, în peste 50 de piese de teatru și a avut 100 de roluri de televiziune.

După ce a fost transferată de la Spitalul Județean Piatra Neamț, pe data de 13.11, mai exact vineri seara, Draga Olteanu Matei a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iași, din cauza unei hemoragii digestive. Caza hemoragiei, cel mai probabil, a fost tratamentul anticoagulantpe care acesta il urma de mai multă vreme pentru o afecțiune cardiovasculară.

Din nefericire, acesta nu a rezistat, trupui ei fiind foarte fragil.

Dumnezeu să o ierte!

Publicitate
[/su_box

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.