Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Femeie din Frătăuții Noi transportată la spital cu arsuri în urma incendiului izbucnit la centrala termincă

    Miercuri, 25.11, în jurul orei 17:11, Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) ale comunelor Frătăuții Noi și Frătăuții Vechi, au intervenit cu 5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Frătăuții Noi.

    La sosirea pompierilor militari, incendiul era localizat de către lucrătorii SVSU Frătăuții Noi, iar flăcările au afectat camera centralei termice a locuinței, unde au ars obiecte de mobilier, un boiler electric și pereții încăperii pe o suprafață de 14 mp. Incendiul a fost lichidat la ora 18:00.

Pompierii paramedici SMURD au preluat o victimă, proprietara locuinței, în vârstă de 67 de ani, care a suferit arsuri la membrele inferioare. După ce i s-a acordat primul ajutor medical, femeia a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza sistemului de încălzire (centrală pe lemne) amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

Publicitate

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.