Foto: 700 de pachete cu țigări ascunse într-un microbuz, descoperite în P.T.F. Siret

     Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un bărbat cu dublă cetățenie, româno-ucraineană, care transporta ascunse într-un microbuz, 700 de  pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

   În data de 1 decembrie, în jurul orei 21.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, un bărbat având dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 42 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina. Existând suspiciuni că acesta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în pereţii laterali ai microbuzului, cantitatea de 700 pachete cu ţigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare totală de 1050 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.000 de lei.

 

 

 

 

 

Publicitate

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.