Breaking News

Foto: Un autoturism a luat foc pe o stradă din cartierul Burdujeni, în timp ce șoferița îl dezăpezea

Miercuri, în jurul orei 08:45,  pe strada Păcii din cartierul sucevean Burdujeni, un autoturism a luat foc brusc în timp ce proprietara îl dezăpezea, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a autoturismului. Flăcările au cuprins autoturismul cât și fațada blocului, din fața unde era parcat autoturismul.

Șoferița a apelat la numărul unic de urgențe, spunând că în timp ce își deszăpezea mașina, acesta a luat foc brusc. La fața locului, au intervenit pompierii de la ISU Suceava. Tânăra a povestit polițiștiilor că, a pornit autoturismul și  în timp ce dezăpezea s-a produs un incendiu din zona bordului mașinii, după care s-a extins. Din fericire, pompierii interveniți la fața locului, au reușit să lichideze incendiul și nu s-au înregistrat victime.

Foto:

Publicitate

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Foto: Prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, a convocat la solicitarea Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava și Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Comisia de Dialog Social de la nivelul Instituției Prefectului

Având în vedere situația turismului local și național în contextul crizei generate de epidemia COVID-19, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.