Cazul înspăimântător al câinelui spânzurat de la Boroaia

Ieri, 2 decembrie, reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle au primit o informație cutremurătoare; pe raza satului Moisa din Comuna Boroaia a fost găsit un câine spânzurat. Aceștia, împreună cu polițiștii criminaliști s-au îndreptat către locul de unde a început evenimentul.

Se presupune că făpașul este un băiat de 18 ani, care nu ar fi la prima abatere, ci ar mai fi omorât și alți câini.  Proprietarea patrupedului, a povestit că iubea foarte mult cățelușa, ba chiar aceasta dormea în casă, pe fotoliu. Bonțuca, așa se numea cățelușa, nu pleca niciodată de acasă, de aceea familia s-a alertat imediat ce nu a găsit-o. Totodată, femeia a povestit că ar mai fi avut certuri cu tânărul legate de faptele sadice ale acestuia, iar ca urmare, acesta s-a jurat că îi va ucide câinele. Patrupedul a dispărut marţi dimineață, iar mai mulți oameni din sat au început căutarile. Din păcate, câinele a fost găsit la circa trei kilometri, într-o pădure, de casă spânzurat. Oamenii au găsit drumul datorită urmelor de bocanci și de lăbuțe rămase imprimate pe zăpadă. La fața locului au intervenit Poliția Vadu Moldovei, polițiștii criminaliști din Fălticeni și un medic veterinar pentru a constata cauza decesului câinelui; asfixie mecanică.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru acte de cruzime care au dus la uciderea unui animal și se continuă investigațiile pentru identificarea făptașului.

Reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle cer ca de acestă dată, la acest dosar penal sa nu se manifeste nici un fel de toleranță. Aceștia spun că poliția își face treaba exemplar, doar că instanța de judecată aplică în general pedepse cu suspendare în astfel de cazuri.
Publicitate
edyand

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Foto: Accident rutier pe raza localității Milișăuți

În această dimineață, în jurul orei 09:00, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.