Atenționare meteo la Suceava. Precipitații sub formă de ploaie înghețată

SDN Suceava a informat Instituția Prefectului-județul Suceava că pe sectoarele de drum din administrare este ploaie înghețată, de la ora 2:00 se acționează cu un efectiv de 33 mașini și utilaje și s-au impraștiat 151 to sare.
SDN Campulung a informat că pe sectoarele de drum național din administrare se circulă normal, carosabilul este umed și peste tot se se întalnesc precipitații sub formă de ninsoare slabă. S-a acționat și se acționează și în continuare pentru combaterea poleiului cu 14 utilaje dotate cu lamă și răspanditor. Temperaturi între – 4°la Carlibaba și +1°la Vatra Dornei.
Directia Județeană de Drumuri și Poduri Suceava a acționat pe toate sectoarele de drum din administrare pentru prevenirea și combaterea poleiului, s-a intervenit cu 23 utilaje și s-au împraștiat 227 to de material antiderapant. Carosabilul este umed, pe porțiuni cu polei și zăpadă framantată spre acostament. Temperaturi cuprinse între – 4⁰ la Cirlibaba si +3⁰ la Coşna.

Totodată, atragem atenția tuturor șoferilor care se vor deplasa în acest interval de timp, în special în zonele montane afectate, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător, să circule cu atenție sporită și cu o viteză adecvată condiției meteorologice existente. Important este ca șoferii să se informeze din surse oficiale cu privire la situația vremii și a traficului pentru a evita evenimentele neplăcute.

Foto:

Publicitate

 

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 22.04.2021, ora 02:48, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin „SNUAU 112” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.