Situația incidenței ratei infectărilor și analizele statistice privind evoluția virusului Covid-19, pentru județul Suceava

Astăzi, 10.12.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 12013 de persoane declarate vindecate.

Situația incidenței ratei infectării la mia de locuitori se găsește în linkul : -> Situatie incidenta judet SV 10.12.2020

Analizele statistice al CJCCI pentru județul Suceava se regăsec la linkul : ->ISU_SV_10.12  

  • Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 299 paturi libere, din care 32 pentru pacienți Covid-19, 170 în sectorul non-Covid și 97 pentru zona tampon. La unitatea ATI nu sunt disponibile paturi pentru pacienți Covid, sunt 21 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienții Covid-19, și 15 pentru pacienții non-Covid.
  •  La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 72 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (10 cu forme ușoare, 50 prezentând forme medii, 10 cu forme grave și 2 pacienți în formă critică) și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI sunt internați 2 pacienți.
  •  La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 26 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 21 prezintă forme medii și 5 forme grave, 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 9 locuri în sectorul Covid.
  • La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 19 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (14 prezentând forme medii și 5 cu forme grave) și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 8 locuri în sectorul Covid.          
  •  La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 30 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (15 cu forme ușoare și 15 prezentând forme medii) și 7 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 14 locuri în sectorul Covid.          
  •   La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19 prezentând forme medii și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 21 locuri în sectorul Covid.          

        Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 350, iar totalul persoanelor suspecte de infecție cu noul coronavirus este de 105.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.