Foto/Video: Gospodărie din comuna Voitinel mistuită de flăcări. Un bărbat de 50 de ani a suferit atac de panică

Un puternic incendiu a izbucnit astă noapte, în jurul orei 1:21, la o gospodărie din comuna Voitinel. La fața locului s-au deplasat 7 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, de la subunitățile pompierilor militari din Vicovu de Sus și Rădăuți, și de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Voitinel, Gălănești, Bilca și Horodnic de Sus.
Din cauza orei târzii, incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere. De asemenea, construcțiile majoritare din lemn au favorizat propagarea flăcărilor, astfel încât, la sosirea pompierilor acestea se manifestau la construcții din trei gospodării.
Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, care a suferit un atac de panică. Acesta și-a revenit și nu a fost necesar transportul său la o unitate spitalicească.
Cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric, au ars casa de locuit și șura primului proprietar, pe o suprafață de aproximativ 250 mp. Și șura proprietarului învecinat a ars, pe o suprafață de 130 mp. De asemenea, focul i-a afectat camera centralei și o parte din acoperișul bucătăriei de vară. La cel de-al treilea proprietar, au fost afectați parțial pereții garajului.
La ora transmiterii acestor informații, pompierii militari încă sunt la fața locului, pentru lichidarea ultimelor focare și pentru îndepărtarea elementelor de construcție afectate.

Foto:

Video:

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.