Statistica de județ, incidența ratei infectării la mia de locuitori și analize CJCCI

              Astăzi, 11.12.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 12160 de persoane declarate vindecate.

Click aici->{ISU_SV_11.12}- Analize statistice CJCCI Suceava

Click aici-> {Situatie Incidenta judet SV 11.12.2020}- Rata infectării la mia de locuitori pentru fiecare localitate din Suceava

  •            Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 324 paturi libere, din care 64 pentru pacienți Covid-19, 171 în sectorul non-Covid și 89 pentru zona tampon. La unitatea ATI nu sunt disponibile paturi pentru pacienți Covid, sunt 23 ventilatoare libere, din care 5 pentru pacienții Covid-19, și 18 pentru pacienții non-Covid.
  •            La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 68 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (6 cu forme ușoare, 53 prezentând forme medii, 7 cu forme grave și 2 pacienți în formă critică) și 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 19 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI sunt internați 2 pacienți.
  •            La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 28 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 22 prezintă forme medii și 6 forme grave, 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 7 locuri în sectorul Covid.
  •            La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 20 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (16 prezentând forme medii și 4 cu forme grave) și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 7 locuri în sectorul Covid.          
  •            La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 27 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (19 cu forme ușoare și 8 prezentând forme medii) și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 14 locuri în sectorul Covid.          
  •            La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 2 pacienți diagnosticați cu Covid-19 prezentând forme medii și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 23 locuri în sectorul Covid.          

        Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 311, iar totalul persoanelor suspecte de infecție cu noul coronavirus este de 105.

Publicitate
edyand

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Sursa foto arhiva

Vârstnicii și persoanele vulnerabile – prioritate la vaccinare

“Ieri, 20 ianuarie a.c. a fost aprobată hotărârea de modificare a Strategiei naționale de vaccinare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.