Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Peste 1.000 de articole pirotehnice confiscate de polițiști în cadrul unei acțiuni pe raza cartierului Burdujeni

La data de 12.12.2020, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase – I.P.J. Suceava, în baza informaţiilor deținute şi a planului de acţiune „Foc de artificii 2020/2021”, au surprins în flagrant, în cartierul Burdujeni din mun. Suceava, pe o femeie de 26 ani, din municipiul Suceava, în timp ce oferea spre vânzare, fără autorizaţie, un număr de 1079 articole pirotehnice din categoria P1, F1 si F2.

În cauză a fost întocmit dosarul penal pentru comiterea infracţiunii de “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, prev. de art. 37 lit. a din Lg. 126/1995 R.

Articolele pirotehnice menţionate, în valoare de cca. 1000  lei şi greutate de aprox. 30 kg au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.