Breaking News

Glassgsm – locul unde smartphone-urile au parte de reparații de top!

Curățenia generală specifică sărbătorilor de iarnă nu este trecută nicicând cu vederea. Totuși, pentru că este deja o activitate banală, practicată de fiecare român pentru a sa stare de bine, tot ar mai avea nevoie de actualizări. Ce ar spune publicul interesat dacă anul acesta, în capul listei cu sarcini de îndeplinit, s-ar număra reparația smartphone-ului? Acesta poate fi pregătit exemplar pentru sărbătorile de iarnă, grație serviciilor de la Glassgsm.

Glassgsm este un vestit service gsm din Suceava. Aici profesionalismul este la el acasă. Chiar dacă suntem în preajma sărbătorilor, iar mai toată lumea este preocupată strict de propriile nevoi, iată că personalul Glassgsm este în continuare la dispoziția celor aflați în nevoie. Intervine asupra smartphone-urile ce prezintă defecte, cu aceeași implicate și profesionalism ca de fiecare dată.

Smartphone-urile pot fi trimise la sediul firmei prin curier rapid!

Oricine, indiferent de zona țării, poate beneficia de serviciile înalt calitative ale firmei Glassgsm. Smartphone-urile cu defecte pot fi trimise la sediul firmei din Suceava prin curier rapid. Personalul se va ocupa în cel mai scurt posibil de reparația în cauză, urmând ca mai apoi să îl trimită înapoi proprietarului tot prin curier rapid.

Costul reparației diferă în funcție de tipul smartphone-ului deținut, dar și de problema pe care acesta o prezintă. În cadrul site-ului oficial, https://glassgsm.ro/, cei interesați regăsesc toate informațiile de interes privind costurile și modelele de smartphone-uri asupra cărora Glassgsm poate exercita reparații. Vorbim per total aici de modele de actualitate ce poartă semnătura Samsung, Huawei și Apple.

Glassgsm se ocupă și de decodările smartphone-urilor!

La Glassgsm sunt realizate și decodări de smartphone-uri. Totul se desfășoară rapid și sigur. Clienții interesați trebuie să completeze formularul din cadrul site-ului oficial pentru ca solicitarea lor să ajungă la echipa Glassgsm. Cel mai important câmp ce trebuie completat pentru a putea trimite solicitarea decorării este cel cu IMEI-ul telefonului.

Personalul Glassgsm stă mereu la dispoziția publicului interesat pentru a oferi suport și sfaturi utile. Datele de contact sunt disponibile pe glassgsm.ro.

Cât durează o intervenție realizată la Glassgsm – personalul se autodepășește mereu!

Personalul Glassgsm, pentru fiecare intervenție realizată asupra smartphone-urilor, oferă un deadline de maxim 90 de minute. Nu este un interval de timp prea îndelungat, având în vedere că pe toată perioada reparației clienții primesc un smartphone înlocuitor.

Din nou – 90 de minute este intervalul de timp maxim pentru reparația unui smartphone-uri. Glassgsm se autodepășește continuu atunci când vine vorba de intervențiile realizate asupra smartphone-urilor.

În plus de asta, pentru fiecare reparație realizată oferă clienților o garanție. Echipa declară că garanția primită nu va fi folosită niciodată, iar mărturiile clienților confirmă acest lucru.

Pasiunea pentru lucrurile bine făcute face din acest brand un reper la capitolul reparații smartphone-uri. Nu doar publicul sucevean este încântat de serviciile înalt calitative, ci și toți cei ce au ales să-și trimită smartphone-ul aici, prin curier rapid sau prezentându-se personal pentru reparații imediate.

Mai multe detalii în cadrul site-ului oficial glassgsm.ro sau prin contact cu personalul:

Strada Ana Ipătescu, număr 5, în Hotel Bucovina, etaj 1, biroul 109, Suceava

0745 554 645

office@glassgsm.ro

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, a convocat la solicitarea Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava și Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Comisia de Dialog Social de la nivelul Instituției Prefectului

Având în vedere situația turismului local și național în contextul crizei generate de epidemia COVID-19, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.