Sursa Foto arhiva
Sursa Foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier cauzate conducerii sub influența alcoolului, în municipiul Suceava și comuna Mălini

  *La 15.12.2020 ora 07.04, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe raza municipiului Suceava, strada Gheorghe Doja, s-a petrecut un accident rutier soldat doar cu pagube materiale iar conducătorul unui autoturism este posibil să se afle sub influența alcoolului.

  A fost identificat autoturismul și ansamblul de vehicule format din autoutilitară și remorcă, oprite. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost suspus prelevării a unei mostre de sânge în vederea stabilirii îmbibației alcoolice în sânge, pe cea de-a doua refuzând-o.

  S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

 *La 15.12.2020, ora 22.29, polițiștii SPR 7 Mălini au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că s-a produs o tamponare şi șoferul este beat. Pe strada Vasile Stroescu din satul Bogata, com. Baia a fost identificat un autoturism care prezenta avarii şi pe proprietarul acestuia, care a relatat verbal faptul că în data de 15.12.2020, orele 22.15, se afla în locuinţă, moment în care de afară a auzit un zgomot, fapt pentru care a ieşit afară pentru a vedea ce se întâmplă, ocazie cu care a observat un autovehicul condus de o persoană de sex masculin, care intrase în coliziune cu autoturismul său parcat, după care şoferul în cauză a plecat de la faţa locului. A fost identificat şoferul autoturismului de 30 de ani, din com. Baia.

                A fost identificat cel în cauză și, întrucât emana halenă alcoolică şi a devenit agitat psiho-motor, a fost nevoie de încătuşarea acestuia. Ulterior bărbatul de 30 de ani a fost transportat la Spitalul Mun. Fălticeni în vederea prelevării a două mostre biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei.

              S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 22.04.2021, ora 02:48, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin „SNUAU 112” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.