Breaking News

Fii îndrăzneț și optează pentru aranjamentele rafinate puse la dispoziție de Florăria Hamann

Se spune că în fiecare casă trebuie să existe un strop de culoare. Dar cum ne menținem acel strop de culoare în norma eleganței? Prea mult strică, iar prea puțin este nesemnificativ. Atunci când vine vorba despre locuința noastră, fiecare dintre noi alegem lucruri cât se poate de moderne, dar dacă ar exista obiecte care să nu se demodeze niciodată? Dacă am face o achiziție atât de viabilă încât de fiecare dată când trecem pe lângă aceasta să fie ca și cumpărată în urmă cu o zi? Sau, poate suntem dornici mereu de nou, mereu de alte culori, veșnic în căutarea eleganței. Venim cu răspunsul la aceste întrebări prin două cuvinte cheie : aranjamente florale.

Analizăm, sunt două categorii de flori, naturale și artificiale, deci gustul fiecăruia va fi îndeplinit. Fie că vrei eleganța, puritatea, parfumul fresh al florilor, fie că vrei un aranjament durabil dar totodată care va atrage privirile tuturor musafirilor, Florăria Hamann vine cu soluția pentru dorința ta.

Florăria stă la dispoziția fiecăruia. 12 ore pe zi, ai parte de consultanță gratuită, în intervalul orar 08:00-20:00. Vei vorbi cu oameni dedicați, ce au învățat îndeletnicirea în lucrul cu florile în străinătate, iar dacă sunați la numărul de telefon 0765168980 cineva cu siguranță vă va răspunde pentru ajutor. În domeniul creațiilor artistice ce țin de buchete, lumănări, jerbe, aranjamente pentru diferite evenimente(nunți, botezuri, onomastice), flori în ghiveci, obiecte decorative, buchete de mireasă alege mereu să fii diferit și special. Incinta florăriei denotă eleganța și rafinamentul pe care cu toții îl căutăm. Dorința de a aduce ceva special și experiența dobândită prin muncă și dedicare au fost două dintre motivele înființării firmei.

Fii îndrăzneț și optează pentru aranjamentele rafinate puse la dispoziție de Florăria Hamann. Lăsăm fotografiile să vorbească de la sine.

Aranjamentele sunt calitative, fie ele naturale sau artificiale, dar cel mai bine vă veți convinge accesând pagina mai sus prezentată sau deplasându-vă direct la sediul firmei.

Detalii suplimentare

Puteți comanda și online dacă sunteți din județul Suceava de pe site-ul web Florăria Hamann cu livrare la domiciliu, sau puteți afla mai multe detalii legate de oferte. Locația florăriei este pe strada Dragoș Vodă, din Bădeuți, oraș Milișăuți. Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina de Facebook Hamann SRL, sau suna la numerele de telefon 0765 168 980 / 0762 337 832.

 

Publicitate

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Foto: Prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, a convocat la solicitarea Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava și Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Comisia de Dialog Social de la nivelul Instituției Prefectului

Având în vedere situația turismului local și național în contextul crizei generate de epidemia COVID-19, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.