Foto: Patru autospeciale de stingere au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Basarabi, comuna Preutești

Miercuri dimineață, în jurul orei 5:49, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Preutești, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Basarabi, comuna Preutești. La sosirea echipajelor, ardea generalizat o construcție corp comun, compusă din adăpost de animale și o anexă, cu pericol de propagare a flăcărilor la întreaga gospodărie. Incendiul a fost lichidat la ora 8:00.

Au ars adăpostul de animale și anexa, corp comun, pe o suprafață de aproximnativ 150 mp. S-au degradat bunurile din interior – aparate electrocasnice, materiale textile, elemente de tâmplărie din lemn și altele. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de un burlan metalic neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și garajul proprietarului, cu bunurile aferente.

Foto:

Publicitate
edyand

 

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Foto: Accident rutier pe raza localității Milișăuți

În această dimineață, în jurul orei 09:00, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.