Foto arhiva
Foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 27.12.2020, ora 00.20, patrula din cadrul SPR 3 Marginea, în timp ce efectua activități pe linie de poliție rutieră pe raza comunei Marginea, a oprit pentru control autoturismul condus de către un bărbat de 26 ani, localnic. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Stroiești

La 27.12.2020, ora 10.40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier – Suceava, au oprit pe raza localității Stroiești, autoturismul condus de către un bărbat de 24 de ani, din comuna Brodina. Procedându-se la verificarea acestuia în bazele de date ale poliției, s-a constatat faptul că are dreptul de a conduce ,,Cu restricții – Reținut”.
Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean ,,Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Rîșca

La 27.12.2020, ora 13.50, polițiștii din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ155A pe raza loc. Rîșca, a avut loc o tamponare, iar șoferul este sub influența băuturilor alcoolice. A fost identificat în afara părții carosabile un autoturism avariat, iar pe același sens de mers, mai aproape de acostament, autoturismul condus de către un bărbat de 46 de ani, din com. Rîșca. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la Spitalul municipal Fălticeni în vedere recoltării de probe biologice de sânge. Cu ocazia verificării în baza de date, s-a constatat că acesta nu are dreptul de a conduce valid.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”.

Izvoarele Sucevei

La 27.12.2020, în jurul orelor 22.10, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, a condus autoturismul pe D.J. 175 Izvoarele Sucevei, având o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bosanci

La 28.12.2020, orele 00.30, polițiștii din cadrul SPR2 Ipotești, pe str. Ciotea din com Bosanci, au oprit pentru control autoturismul condus de către un tânăr de 36 ani din comuna Bosanci.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava unde i s-au recoltat două mostre de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”.

Rădăuți

La 27.12.2020, ora 23.00, patrula din cadrul Biroului de Ordine Publică Rădăuți a oprit pentru control pe strada Mihai Viteazul autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani, localnic.
Întrucât emana halenă alcoolică, a fost solicitată intervenția unui echipaj din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți, ocazie cu care conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Rădăuți,în vederea recoltării de probe biologice.
Conducătorul auto a refuzat prelevarea probelor biologice în fața medicului de gardă, acesta fiind condus la sediul Poliției Rădăuți.
Conducătorului auto i s-a adus la cunoștința faptul că dreptul de a conduce îi este suspendat, fiindu-i înmânată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”.

Preuteşti

La 28.12.2020, ora 00.20, patrula din cadrul SPR 12 Preutești, a oprit pe DC sat Arghira, Comuna Preuteşti, autoturismul condus de către un bărbat de 36 ani din comuna Preuteşti.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0.51 Mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 22.04.2021, ora 02:48, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin „SNUAU 112” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.