Jandarmii suceveni au fost la datorie în minivacanța de Crăciun

În perioada 24 – 27 decembrie a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava au desfășurat acțiuni atât independent, cât și în cooperare cu alte instituții, în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În intervalul de timp menţionat, jandarmii au aplicat un număr de 29 sancțiuni contravenționale (dintre care 13 avertismente scrise), în valoare de 11.300 lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în spații publice, nepurtarea măștii de protecție și circulația nejustificată în intervalul orar 23:00-05:00.

Totodată, în această perioadă, jandarmii montani au desfășurat activități de prevenire în cadrul asigurării măsurilor de ordine pe pârtiile de schi și traseele turistice din județ.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.