Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 02.01.2021, în jurul orei 13.10, un bărbat de 24 ani, din orașul Salcea, a condus autoturismul pe strada Ana Ipătescu, din mun. Suceava, iar la intersecția cu strada Mitropoliei, s-a încadrat pe banda destinată virajului la stânga și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către un bărbat de 40 de ani, din mun. Câmpulung, județul Argeș. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 40 de ani și a pasagerei de 39 de ani din oraș Vulcan, jud. Hunedoara. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Rădăuți

La 31.12.2020, ora 17.40, un bărbat de 57 ani, din mun. Rădăuți, conducea autoturismul pe str. Piața Unirii din mun. Rădăuți, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat de 30 ani, din com. Horodnic de Jos, în urma impactului acesta a fost proiectat la rândul său față-spate în autoturismul condus de către o tânără de 19 ani, din mun. Rădăuți. În urma impactului, o femeie de 21 ani, din com. Horodnic de Jos, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani, a suferit leziuni ușoare.

Șoferul de 57 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Ceilalți doi conducători auto implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de și „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 22.04.2021, ora 02:48, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin „SNUAU 112” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.