Breaking News
Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

*La 04.01.2021, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, pe str. Calea Bucovinei, pe raza oraşului Vicovu de Sus, au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 40 de ani, care se deplasa pe direcţia comunei Straja spre orașul Vicovu de Sus.

Întrucât emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influenţa alcoolului”.    

 *La 04.01.2021, ora 15.55, Poliția mun. Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că un autoturism se deplasează sinuos în trafic.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, autoturismul a fost identificat de polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier, pe raza municipiului Vatra Dornei, pe strada Sondei, iar conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 42 ani, din mun. Vatra Dornei.

Întrucât sus-numitul emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l, alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducerea sub influența alcoolului”.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Foto: Prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, a convocat la solicitarea Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava și Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Comisia de Dialog Social de la nivelul Instituției Prefectului

Având în vedere situația turismului local și național în contextul crizei generate de epidemia COVID-19, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.