Breaking News

Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava va dispune măsuri de ordine și siguranță publică cu ocazia manifestărilor religioase de Bobotează

Miercuri, 06 ianuarie a.c., la nivelul Județului Suceava vor avea loc manifestări religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Bobotează). Atât pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, cât și pentru respectarea normelor legale în vigoare, cu scopul de a preveni și combate efectele pandemiei de Covid-19, Jandarmeria Suceava a dispus măsuri de supraveghere a desfăşurării activităților care vor avea loc în apropierea lăcaşelor de cult.

Anul acesta, pentru a asigura respectarea măsurilor de distanțare fizică și evitarea aglomerărilor de persoane în zonele de desfășurare a acestor procesiuni, vor fi create culoare special amenajate pentru accesul participanţilor.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava face apel către toți participanții să acorde o atenție sporită măsurilor de protecție sanitară (purtarea măștii de protecție, respectarea distanțării fizice față de celelalte persoane) și să respecte indicațiile forțelor de ordine, dar și ale personalului desemnat din partea organizatorului, se arată într-un comunicat Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, a convocat la solicitarea Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava și Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Comisia de Dialog Social de la nivelul Instituției Prefectului

Având în vedere situația turismului local și național în contextul crizei generate de epidemia COVID-19, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.