Foto: Șase autospeciale de stingere au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Cornu Luncii

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1:12, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Baia, au intervenit cu șase autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Cornu Luncii.
La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul unui adăpost de animale și fânul din depozitul de furaje, cu pericol de propagare a flăcărilor la construcțiile învecinate (locuințe și anexe).
Incendiul a fost lichidat la ora 4:20.
Au ars: acoperișul adăpostului de animale pe o suprafață de aproximativ 150 mp, tavanul clădirii (din scândură) pe o porțiune de 10 mp, circa 5 tone de furaje, 150 de baloți de fân, un boiler electric, un hidrofor și alte bunuri. În incendiu au pierit 15 rațe și 2 purcei.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un boiler (electric) lăsat sub tensiune.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul construcției adăpostului de animale, două clădiri de locuit și anexele gospodărești din apropiere, cu bunurile aferente.

Foto:

Publicitate

 

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Foto: Accident rutier pe raza localității Milișăuți

În această dimineață, în jurul orei 09:00, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.