Breaking News
Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Ordin de protecție provizoriu emis de polițiști

Potrivit unui comunicat IPJ Suceava “la data de 08.01.2021 ora 21.57, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică Suceava a fost sesizat prin SNUAU 112 de către o femeie de 33 ani din Suceava cu privire la faptul că se află la domiciliu și este agresată de soț și de soacră.

La fața locului a fost găsită apelanta de 33 ani care a relatat că locuiește la această adresă de circa 2 luni împreună cu concubinul ei de 38 ani din Suceava și 3 copii minori din căsătorii anterioare ale femeii. Aceasta a relatat faptul că în jurul orelor 20.00 a avut o discuție în contradictoriu cu concubinul ei, apoi acesta a chemat-o prin telefon și pe mama lui, iar după ce a venit aceasta cearta a degenerat iar bărbatul de 38 de ani ar fi agresat-o și i-ar fi distrus telefonul mobil personal. La fața locului a fost identificat și concubinul femeii precum și mama acestuia iar conflictul a fost aplanat.

Victima s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru a depune plângere penală împotriva concubinului ei pentru infracțiunea de violență în familie și distrugere iar  agresorul a fost condus și el la unitatea de poliție pentru continuarea cercetarilor.

La sediul Poliției Municipiului Suceava s-a întocmit formularul de evaluare a riscului de unde a reieșit că există risc iminent pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu. Femeia de 33 de ani a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

La orele 01.00 s-a emis ordinul de protecție provizoriu pe o durată de 5 zile, bărbatul de 38 de ani luând la cunoștință pe bază de semnătură cu privire la cele consemnate în ordinul de protecție provizoriu.

Femeia a depus plângere penală pentru infracțiunile de ,,violență în familie” și ,,distrugerea”, cercetările urmând a fi continuate de către polițiști.”

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Foto: Prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, a convocat la solicitarea Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava și Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Comisia de Dialog Social de la nivelul Instituției Prefectului

Având în vedere situația turismului local și național în contextul crizei generate de epidemia COVID-19, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.