Muzeul de Științele Naturii vă invită, în perioada 1-5 februarie 2021, să participați la Proiectul educațional Ziua Ursului

“Muzeul de Științele Naturii vă invită, în perioada 1-5 februarie 2021, să participați la Proiectul educațional Ziua Ursului.

  În condițiile actuale, respectând toate normele sanitare și de distanțare fizică, preșcolarii și elevii claselor I-IV sunt așteptați să învețe despre speciile de urs de pe mapamond și mediile lor de viață, despre ursul preistoric și fosilele care ne amintesc de acesta.

  Lecțiile vor fi completate cu materiale audio –video și exponate din colecțiile muzeului.

  Vom face top 10 cei mai mari urși, vom desena măști de urs și ursuleți, vom citi ghicitori și povești și vom afla multe curiozități despre cel mai mare animal din pădurile noastre.

  Lecțiile muzeale vor avea loc în fiecare zi, la Muzeul de Științele Naturii, în perioada 1-5 februarie 2021, între orele 10.30-12.00.

  Pentru fiecare zi se pot înscrie maxim 8 copii.

  Pentru o bună desfășurare a activităților, vă rugăm să consultați fișa de înscriere și condițiile de participare la acest proiect.

  Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0230 213775, în fiecare zi, între orele 9-17, până la data de 29 ianuarie 2021.” se arată într-un comunicat al Muzeului de Științele Naturii.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.