Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

    *La 10.01.2021, ora 00.05, în timp ce conducea autoturismul pe strada Mihai Teliman din oraşul Siret, un bărbat de 36 de ani din localitate a acroşat cu oglinda retrovizoare stânga un localnic de 23 de ani.

Din impact a rezultat rănirea bărbatului de 23 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, ce va fi soluţionat procedural.

          *La 10.01.2021, în jurul orei 02.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178D, de pe raza localităţii Cajvana, un bărbat de 21 de ani din comuna Todireşti a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

Din impact a rezultat atât rănirea conducătorului auto cât şi a unui tânăr de 17 ani, pasager în autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 21 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără permis de conduce”, ce va fi soluţionat procedural.

        * La 10.01.2021, ora 10.21, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17B, din direcţia Broşteni către Vatra Dornei, într-o curbă periculoasă la stânga, un bărbat de 42 de ani din judeţul Bacău a pierdut controlul asupra direcției de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

              Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto, care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fiind identificat ulterior şi transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 42 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

                În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă ”, „părăsirea locului accidentului” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 22.04.2021, ora 02:48, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin „SNUAU 112” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.