Cinci autospeciale de stingere au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Codru, orașul Cajvana

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei, 3:26, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cajvana, Todirești și Arbore, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Codru, orașul Cajvana.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul unei construcții corp comun, compusă din trei anexe gospodărești, cu pericol de propagare la casa de locuit. Incendiul a fost lichidat la ora 5:20.

A ars acoperișul construcției, care îngloba un depozit de furaje, un adăpost de animale și o bucătărie de vară, pe o suprafață totală de aproximativ 90 de metri pătrați. S-au degradat pereții adăpostului de animale și ai bucătăriei de vară.
Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit, cu bunurile aferente.

 

 

 

Publicitate
edyand

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

La 25.11.2021, ora 09:20, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 175, în localitatea Fundu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.