Foto-video: Pompierii militari au intervenit cu șapte autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Cornu Luncii

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Baia, au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică, ora  anunțării la 112 – 1:47 , cu 7 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din localitatea Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul locuinței și la camera centralei termice, cu pericol de propagare la întreaga casă și la o anexă gospodărească.
Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 140 mp, plafonul din lemn pe 70 mp și camera centralei pe 4 mp. Pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarului, în vârstă de 51 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, pentru investigații suplimentare.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar sau scântei căzute din sistemul de încălzire (centrală termică pe lemne). Incendiul a fost lichidat la ora 4:15, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexa gospodărească, cu bunurile aferente.

Foto

Video

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa Foto Arhiva

Agresor evacuat din locuință în baza unui ordin de protecție provizoriu emis de polițiști

La 27.02.2021, ora 18.37, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.