Doi cetăţeni din Maroc, opriți la frontiera de nord a țării

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetul Marmaţiei au depistat doi tineri din Maroc, care au încercat să intre ilegal din Ucraina în România. Cei doi cetățeni străini au fost predați autorităţilor de frontieră ucrainene în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor.

În data de 31 ianuarie a.c., la nivelul Sectorului  Poliției de Frontieră Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației s-au intensificat acțiunile pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale.

Astfel, în jurul orei 19.30, un echipaj al poliției de frontieră a depistat doi cetățeni străini care se deplasau pe jos, dinspre frontiera de stat spre oraşul  Siret.

Întrucât cei doi bărbați nu își justificau prezența în zonă, au fost conduși la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări, unde, în urma verificărilor s-a stabilit că sunt cetăţeni din Maroc, în vârstă de 22, respectiv 26 de ani.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, cei doi cetățeni străini au fost predați, autorităților de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Foto/Video: Două persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident la Rădăuți

Un accident a avut loc în această dimineață, în Rădăuți, pe varianta spre Volovăț (Podu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.