Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosar penal pentru un bărbat prins la volan fără permis

La 06.02.2021, în jurul orei 15:44, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce se deplasa pe D.N.2 E, în localitatea Păltinoasa, a identificat un autoturism care deplasa din direcţia Păltinoasa către Cacica și care circula cu viteza de 72 km/h, în localitate, sector de drum unde limita maximă a vitezei admisă este de 50 km/h.
Astfel, având în vedere cele constatate, s-a efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului în cauză, conducătorul acestuia conformându-se. Ulterior, de la volan a coborât un bărbat care a deschis portiera stânga spate a autovehiculului, unde se afla o femeie, după care a urcat pe bancheta spate în locul acesteia.
Persoana în cauză a fost interceptată și în prezența unui martor asistent, s-a procedat la legitimarea acesteia, stabilind că este un bărbat de 32 ani, cu domiciliul în com. Miroslava, județul Iași.

Fiindu-i solicitat permisul de conducere, bărbatul a declarat că nu deține permis de conducere, fiindu-i anulat în anul 2019 ca urmare a unei condamnări pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
I s-a întocmit dosar penal.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto/Video: Două persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident la Rădăuți

Un accident a avut loc în această dimineață, în Rădăuți, pe varianta spre Volovăț (Podu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.