Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 05.02.2021, ora 11:35, un bărbat de 35 ani, din com. Fîntîna Mare, în timp ce conducea autoturismul pe DC 11, în localitatea Fântâna Mare, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în șanțul din partea dreaptă a sensului său de mers, după care s-a oprit într-un cap de pod. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul mun. Fălticeni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,44 mg/l în aerul expirat și i sau prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

C-lung Moldovenesc

La 05.02.2021, în jurul orei 19:35, un bărbat de 48 de ani, din com. Pojorâta, în timp ce se deplasa pe bicicleta pe DN 17, spre mun. C-lung Moldovenesc, s-a dezechilibrat şi a căzut în afara părţii carosabile. În urma căderii, a rezultat vătămarea corporală a acestuia, fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul municipal C-lung Moldovenesc. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Hănțești

La 06.02.2021, ora 10.30, un bărbat de 62 ani, din com. Hănțești, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29 A, în afara municipiului Suceava a intrat în coliziune cu autoutilitara care circula din sens opus și era condusă de un tânăr de 24 ani, din com. Fîntînele. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a unui pasager din autoutilitară, respectiv de 31 ani, din com. Adâncata. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Județean Suceava. Șoferul de 24 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul de 62 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Hânțești

La 06.02.2021, ora 10.15, un bărbat de 47 ani, din comuna Hânțești, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 208D având direcția de deplasare Hânțești către centrul comunei Adâncata, ajuns în curbă la stânga a intrat în coliziune cu autoutilitara care era parcată de către un bărbat 32 ani, domiciliat în com. Adâncata. Din impact autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontal-laterală cu un alt autoturism care circula din sens invers, fiind condus de un tânăr de 21 ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 21 ani, domiciliat în com. Mitocu Dragomirnei. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00, după care le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: ,,Cămara Bunicii” – Un concurs a tradițiilor și gusturilor autentice la Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” din Bănești

Vineri, 27 octombrie, s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu”din Băneşti, comuna Fântânele, cea de-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.