Se circulă în condiții de iarnă, ninge abundent. În acest moment, acționează pe teren 18 mașini și utilaje, pe parcursul acestei zile fiind răspândite circa 210 tone sare și 100 tone nisip

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Suceava (SDN Suceava) se circulă în condiții de iarnă, ninge abundent, starea drumurilor fiind următoarea: DN2 Drăgușeni – Fălticeni: zăpadă sub 1 cm; DN17: zăpadă sub 1 cm; DN2 Suceava-Siret: zăpadă frământată 1-3 cm; DN17A de la Sucevița la intrare Marginea-Ratoș: zăpadă frământată sub 1-3 cm; DN2E Păltinoasa – Marginea: zăpadă frământată 1-2 cm; Marginea-până în Vicovul de Sus : zăpadă frământată1-3 cm; DN 2k: zăpadă frământată 1-3 cm. Se acționează cu 38 utilaje închiriate și 7 proprii.
Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite. La acest moment acționează pe teren 18 mașini și utilaje, pe parcursul acestei zile fiind răspândite circa 210 tone sare și 100 tone nisip. Carosabilul este umed pe DN 17, și cu zăpadă frământată 0-1 cm pe DN17 A, DN 17 B, DN 18 , DN 18.
Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto/Video: Două persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident la Rădăuți

Un accident a avut loc în această dimineață, în Rădăuți, pe varianta spre Volovăț (Podu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.