Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 18.02.2021, ora 17.55, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava, o localnică de 40 de ani a surprins şi accidentat o minoră de 8 ani angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, amenajată și semnalizată corespunzător. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a minorei, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 18.02.2021, ora 22:55, la o unitate spitalicească din judeţul Suceava s-a prezentat un localnic de 47 de ani împreună cu fiica sa de 15 ani care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în timp ce era angajată în traversarea străzii Cuva Vodă din municipiul Suceava, pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, tânăra de 15 ani a fost acroşată de un autoturism al cărui conducător auto, după ce a oprit şi a discutat cu victima, rămânând ca în funcție de evoluția stării de sănătate a tinerei să se întâlnească ulterior, a părăsit locul accidentului. Poliţiştii au identificat conducătorul auto, un bărbat de 19 ani din comuna Ipoteşti. Tânărul de 19 ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultaul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.