Bărbat bănuit de furt dintr-o unitate de cult reținut de polițiști

La 18.02.2021, ora 16.30, lucrătorii Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta s-au autosesizat cu privire la faptul că dintr-o încăpere situată în curtea unei unități de cult din comuna Pojorâta, în noaptea de 17/18.02.2021, a fost sustras un picamer. În urma celor constatate, în cauză s-a  întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, prejudiciul fiind de aproximativ 2.000 lei.

La 19.02.2021 s-au continuat cercetările și urmare a activităților investigative desfășurate  de către polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta, cu sprijinul celor din Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului C-lung Moldovenesc, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 37 ani, din mun. C-lung Moldovenesc. Totodată, a fost recuperat integral prejudiciul creat prin săvârșirea infracțiunii.

S-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracțiunii de „furt calificat”, iar după audierea în calitate de suspect a bărbatului a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa Foto Arhiva

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de poliţişti

La 04.03.2021, ora 16.40, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a primit spre punere în aplicare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.