Sancțiuni în valoare de peste 20.000 lei și bunuri în valoare de 45.000 lei confiscate de polițiști în cadrul unei razii de amploare organizată la nivelul Poliției Municipiului Vatra Dornei

În ziua de 18.02.2021, între orele 07.00-14.00, Poliţia municipiului Vatra Dornei a  organizat şi executat o razie, angrenând efective din cadrul subunităţii, a Secţiei nr. 15 de  Poliţie Rurală Vatra Dornei și a posturilor de poliţie comunale arondate, 3 ingineri silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava și 4 pădurari din cadrul OS Dorna Candrenilor.

Razia a avut ca scop combaterea contrabandei cu produse accizabile în zona pieței și a bazarului; prevenirea și combaterea delictelor silvice, asigurarea unui climat de siguranță rutieră corespunzător. În cadrul raziei au fost constatate 3 infracțiuni de „contrabandă” și au fost aplicate 66 de sancţiuni  contravențiuonale în valoare de 20.725  lei.

Au fost legitimate 276 de persoane și au fost controlate 136 de autovehicule. Totodată, au fost efectuate verificări la 32 de societăți comerciale fiind confiscate bunuri în valoare de cca. 45.500 lei.

În cadrul raziei au fost identificați 3 autori de infracțiuni și au fost reținute 3 permise de conducere, 3 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa Foto Arhiva

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de poliţişti

La 04.03.2021, ora 16.40, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a primit spre punere în aplicare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.