Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 21.02.2021, în jurul orelor 20.05,un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Cuza Vodă, din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 21 ani din comuna Ipotești. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a cconstatat faptul că, bărbatul de 21 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional. Întrucât autoturismul avea polița RCA obligatorie expirată din data de 14.02.2021, s-a procedat la sancționarea contravențională a conducătorului auto, iar ca măsură tehnico-administrativă s-a reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului, precum și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 21.02.2021, orele 23.05, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pe strada Gheorghe Doja din localitate autoturismul condus de un bărbat de 35 ani din comuna Zvoriștea, care a prezentat un permis de conducere provizoriu eliberat de autoritățile din Marea Britanie.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 22.02.2021, orele 00.20, o patrulă din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Şcheia a oprit pentru control pe strada Humorului din localitate, autoturismul condus de un localnic de 35 ani, care a declarat faptul că nu are asupra sa documentele sale și nici ale autoturismului. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,84 mg/l în aerul expirat, după care, la spital în prezenţa personalului medical a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa Foto Arhiva

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de poliţişti

La 04.03.2021, ora 16.40, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a primit spre punere în aplicare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.