Aplauze și flori la scenă deschisă într-o veșnică amintire! A murit interpretul de muzică populară George Finiș

Cunoscutul interpret de muzică populară George Finiș, a murit în această dimineață din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. George Finiș, în vârstă de 61 de ani, a fost internat pe 25 martie la Spitalul Judeţean Suceava, după ce timp de 7 zile a urmat un tratament acasă.  Din păcate, starea de sănătate s-a agravat, ajugând la spital cu o saturație a oxigenului de 80%.

Lacrimi și flori îți dăruim astăzi ție, celui care ai pus, mai presus de toate, dragostea pentru cântecul popular pe scena folclorului românesc. Rămas bun, George Finiș, artist consacrat al cântecului popular bucovinean. Te vom păstra mereu în sufletele noastre. Aplauze și flori la scenă deschisă într-o veșnică amintire!, este mesajul de rămas bun, postat pe Facebook de colegii de la Ansamblului Artistic “Ciprian Porumbescu”.

“Este ultima ta fotografie de profil în care parcă în semn de respect pentru toți cei care te îndrăgesc ti-ai scos pălăria, luandu-ți parcă ADIO de la noi toți, printr-un salut. Oare atunci, pe 6 februarie, când ai postat-o, ai gândit vreo secundă că va fi ultima????? Dacă ți-ar fi spus cineva că vei pleca pentru totdeauna peste doar câteva zile, cum ai fi reacționat?????OPREȘTE DOAMNE MOARTEA!!!!

Rând pe rând, ne părăsesc rude, colegi, prieteni, cunoștințe…… Doamne, ce vremuri trăim!!!!!

Drum bun spre veșnicie, coleg drag George Finis! 😭😭😭“, a postat pe Facebook interpreta de muzică populară LucicaPăltineanu.

“Când ni-o fost lumea mai drag
M-o scris cu cerneală neagră”
Au rămas în urma regretatului interpret de folclor, George Finiș cântece de tezaur dragi sufletului lui.
A cântat și iubit Bucovina!
A slujit cu credință scena folclorului Bucovinean cu mândria cu care i-a doinit cântecul.
Rămas bun și lumină veșnică!”, a postat pe pagina de Facebook, directorul Ansamblului, interpretul de muzica populara Sorin Filip.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Patru algerieni şi o ucraineancă opriți din drumul ilegal spre vestul Europei

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au depistat …

One comment

  1. Dumnezeu să te ierte !Ai fost o încântare ptr privitori și ascultători ai cântecului bucovinean.Ne vei lipsi dragul nostru George Finiș.Condoleante familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.